Bestel Later van Stephen King VN-thriller van het jaar 2021

VN-Thriller van het Jaar 2021

De 42ste Detective en Thrillergids van Vrij Nederland is verschenen. Van de in totaal 335 nieuwe thrillers in de nieuwe Detective en Thrillergids kregen er zes vijf sterren. Daaruit koos de jury Later van Stephen King (Boekerij) als de VN-Thriller van het Jaar 2021.

Later is volgens de jury ‘het meest huiveringwekkende boek van afgelopen jaar’. Hieronder vind je eveneens de andere vijf boeken die vijf sterren toebedeeld kregen en de thriller die de VN-publieksprijs in de wacht sleepte.

Lees ook deze artikelen

ThrillZone Awards winnaar

Benieuwd naar de shortlist en de winnaar van de ThrillZone Awards van dit jaar? Hier vind je de boeken die in de prijzen zijn gevallen!

Lees meer
Tip- en Toplijsten

Winnaar Hebban Thrillerprijs 2021

Benieuwd naar de winnaar van de Hebban Thrillerprijs 2021? Hier zie je welk spannend boek in de prijzen is gevallen en welke thrillers op de shortlist stonden!

Lees meer
Tip- en Toplijsten

Glass Key Award winnaar 2020

Elk jaar wordt er per Scandinavisch land één thriller genomineerd voor de shortlist van de Glass Key Award. Lees snel verder om te zien welke Scandinavische auteur de laatste Glass Key Award winnaar was!

Lees meer
Tip- en Toplijsten

Schaduwprijs winnaar

Benieuwd naar het winnende spannende boek van de Schaduwprijs? Hier zie je welk thrillerdebuut de winnaar van dit jaar was.

Lees meer
Tip- en Toplijsten

De Gouden Strop winnaar 2021

Hier vind je meer informatie over het winnende spannende boek van de Gouden Strop, de shortlist en de winnaar van vorig jaar!

Lees meer
Tip- en Toplijsten