Bestel het echte leven van Adeline Dieudonné VN-thriller van het jaar 2020

VN-Thriller van het Jaar 2020

Uit de honderden thrillers die in 2020 verschenen, kregen in de VN Detective en Thrillergids van 2020 acht spannende boeken 5 sterren toegewezen. Daaruit werd vervolgens de VN-Thriller van het Jaar gekozen: Het echte leven van Adeline Dieudonné (Atlas Contact).

Bij het kiezen van de VN-Thriller van het Jaar kunnen er nog wel eens sinistere argumenten worden opgenoemd, zoals een opgevoerde griezelmoordenaar die niet genoeg doorpakt. Een collega-jurylid zei dan ook: ‘Je bent teleurgesteld in je psychopaat!’. Uitspraken die je in het dagelijks leven niet zo snel voorbij hoort komen. Over Het echte leven van Adeline Dieudonné zei de jury: ‘Dat je in zó weinig pagina’s iemand zó veel kippenvel kan bezorgen.’. Lees hieronder meer over de VN-Thriller van het Jaar 2020.

VN Detective en Thrillergids 2022

De 43ste editie van hét naslagwerk van het spannende boek: de VN Detective en Thrillergids. Bestel de VN-Thriller van het Jaar bij Spannendeboeken.nl!

Lees meer
Tip- en Toplijsten

VN-Thriller van het Jaar 2021

Benieuwd naar de VN-thriller van het jaar? Hier zie je welk boek uitgeroepen is tot VN-thriller van het jaar, maar daarnaast ook welk boek de publieksprijs heeft gewonnen en welke boeken vijf sterren kregen.

Lees meer
Tip- en Toplijsten