ThrillZone Awards winnaar

Elk jaar reikt ThrillZone awards uit in de categorieën ‘Beste Nederlandstalige Thrillerdebuut‘, ‘Beste Nederlandstalige Thriller‘, ‘Beste vertaalde thrillerdebuut‘ en ‘Beste vertaalde thriller‘.

Hieronder vind je de winnende boeken per categorie en de bijbehorende shortlist.

Shortlist beste Nederlandstalige thrillerdebuut

Shortlist beste Nederlandstalige thriller

Shortlist beste vertaalde thrillerdebuut

Shortlist beste vertaalde thriller

Lees ook deze artikelen

Winnaar Hebban Thrillerprijs 2021

Benieuwd naar de winnaar van de Hebban Thrillerprijs 2021? Hier zie je welk spannend boek in de prijzen is gevallen en welke thrillers op de shortlist stonden!

Lees meer
Tip- en Toplijsten

VN-Thriller van het Jaar 2021

Benieuwd naar de VN-thriller van het jaar? Hier zie je welk boek uitgeroepen is tot VN-thriller van het jaar, maar daarnaast ook welk boek de publieksprijs heeft gewonnen en welke boeken vijf sterren kregen.

Lees meer
Tip- en Toplijsten

Glass Key Award winnaar 2020

Elk jaar wordt er per Scandinavisch land één thriller genomineerd voor de shortlist van de Glass Key Award. Lees snel verder om te zien welke Scandinavische auteur de laatste Glass Key Award winnaar was!

Lees meer
Tip- en Toplijsten

Schaduwprijs winnaar

Benieuwd naar het winnende spannende boek van de Schaduwprijs? Hier zie je welk thrillerdebuut de winnaar van dit jaar was.

Lees meer
Tip- en Toplijsten

De Gouden Strop winnaar 2021

Hier vind je meer informatie over het winnende spannende boek van de Gouden Strop, de shortlist en de winnaar van vorig jaar!

Lees meer
Tip- en Toplijsten