Hebban Thrillerprijs 2022

Shortlist Hebban Thrillerprijs 2022

De shortlist van de Hebban Thrillerprijs 2022 is geselecteerd en bekend gemaakt! 100 lezersjuryleden selecteerden de vijf titels die kans maken op de belangrijkste lezersjuryprijs voor het spannende boek. De Hebban Thrillerprijs 2022 wordt tijdens de Avond van het Spannende Boek op donderdag 9 juni uitgereikt in de Bibliotheek aan de Neude in Utrecht.

Drie van de genomineerden wonnen eerder al belangrijke thrillerprijzen. Anya Niewierra won twee jaar geleden de Hebban Thrillerprijs 2020 met Het bloemenmeisje. Marion Pauw en Dominique Biebau wonnen beiden al eens de Gouden Strop. Eva Nagelkerke stond met Stille wateren op de shortlist van de Hebban Thrillerprijs in 2020. Bas Haan is de enige debuterende thrillerauteur.

Benieuwd welke spannende boeken geselecteerd zijn voor de shortlist van de Hebban Thrillerprijs 2022? Lees snel verder!

Winnaars en shortlists andere jaren

Benieuwd naar de winnaars en de shortlists van de Hebban Thrillerprijs van 2021 en 2020? Bekijk dan ook onderstaand artikel:

Winnaar Hebban Thrillerprijs 2021

Benieuwd naar de winnaar van de Hebban Thrillerprijs 2021? Hier zie je welk spannend boek in de prijzen is gevallen en welke thrillers op de shortlist stonden!

Lees meer
Tip- en Toplijsten

Winnaar Hebban Thrillerprijs 2020

Benieuwd naar de winnaar van de Hebban Thrillerprijs 2020? Hier zie je welk spannend boek in de prijzen is gevallen en welke thrillers op de shortlist stonden!

Lees meer
Tip- en Toplijsten