Maand van de scandinavische thriller met De Das, Stilte en Sneeuwwit uitgelicht

Maand van de Scandinavische Thriller

De winter is natuurlijk de beste tijd om weg te duiken in een spannende thriller en het liefst eentje uit Scandinavië! Januari is dan ook de Maand van de Scandinavische Thriller. Wij geven tips voor de beste Scandinavische Thrillers van dit moment: deze boeken mag je niet missen!

Met de nieuwste Scandinavische Thrillers: Stilte van Yrsa Sigurdardóttir, De Das van Fredrik Persson Winter en De ijskring van Max Seeck.

Lees ook deze artikelen

Op zoek naar nog meer spannende thriller tips? Lees dan ook zeker de volgende artikelen:

Wekelijkse Top 10 spannende boeken

Bij ons kun je terecht voor de wekelijkse top 10 bestverkochte thrillers in Nederland. Op zoek naar je volgende favoriete spannende boek? Neem hier een kijkje!

Lees meer
Tip- en Toplijsten

De 8 best verfilmde spannende boeken!

Zin om echt goede spannende films te kijken? Neem dan een kijkje in ons lijstje met thriller films die gebaseerd zijn op boeken!

Lees meer
Tip- en Toplijsten

Auteur van de maand

Elke maand kiezen wij een thrillerauteur van de maand. Deze maand is het niemand anders dan Jens Lapidus: auteur van 'Paradijs'!

Lees meer
Tip- en Toplijsten

Hebban Thrillerprijs

Benieuwd wie de winnaar is van de Hebban Thrillerprijs van dit jaar? Hier zie je welk spannend boek in de prijzen is gevallen en welke boeken op de shortlist stonden.

Lees meer
Tip- en Toplijsten

VN-Thriller van het Jaar

Benieuwd naar de VN-thriller van het jaar? Hier zie je welk boek uitgeroepen is tot VN-thriller van het jaar, maar daarnaast ook welk boek de publieksprijs heeft gewonnen en welke boeken vijf sterren kregen.

Lees meer
Tip- en Toplijsten