5 klassieke detectives die iedere whodunnit fan gelezen moet hebben!

Diepe overpeinzingen, geniale ingevingen en een nostalgische omgeving zijn dé ingrediënten voor een klassieke detectiveroman. Deze detectives worden ook wel cozy mysteries genoemd en zorgen voor een ouderwets spannend verhaal.

In deze verhalen vliegen er geen ledematen en bloed om je oren zodat jij ontspannen kunt meespeuren naar de dader. Benieuwd naar de beste klassieke detectives? Wij hebben vijf whodunits voor jou op een rijtje gezet!

Lees ook deze artikelen

Shortlist Gouden Strop 2022

Benieuwd naar De Gouden Strop shortlist van 2022? Hier vind je meer informatie en kun je de boeken direct bestellen!

Lees meer
Tip- en Toplijsten

Wekelijkse Top 10 spannende boeken

Bij ons kun je terecht voor de wekelijkse top 10 bestverkochte thrillers in Nederland. Op zoek naar je volgende favoriete spannende boek? Neem hier een kijkje!

Lees meer
Tip- en Toplijsten

VN Detective en Thrillergids 2022

De 43ste editie van hét naslagwerk van het spannende boek: de VN Detective en Thrillergids. Bestel de VN-Thriller van het Jaar bij Spannendeboeken.nl!

Lees meer
Tip- en Toplijsten

Nieuwe thrillers in mei 2022

Ben je op zoek naar de nieuwe thrillers die in mei 2022 verschijnen? Neem dan een kijkje op deze pagina en bestel direct!

Lees meer
Tip- en Toplijsten

Jo Nesbø: auteur van de maand mei 2022

In mei 2022 verschijnt het nieuwe boek van de Noorse thrillerauteur Jo Nesbø: 'Rateiland'. Lees hier meer over de thrillerauteur van de maand mei!

Lees meer
Tip- en Toplijsten

Nieuwe thrillers in april 2022

Ben je op zoek naar de nieuwe thrillers die in april 2022 verschijnen? Neem dan een kijkje op deze pagina en bestel direct!

Lees meer
Tip- en Toplijsten