Bestel Bloedsteen van Bernice Berkleef

De Gouden Strop winnaar 2021

In juni 2021 is de Gouden Strop uitgereikt aan de auteur van de beste oorspronkelijk Nederlandstalige spannende roman. Dit jaar was dat de favoriete thrillerauteur van Nederlandse boekhandelaren Bernice Berkleef met haar nieuwe thriller Bloedsteen.

Hieronder vind je meer informatie over het winnende spannende boek van de Gouden Strop, de shortlist en de winnaar van vorig jaar!

Lees ook deze artikelen

ThrillZone Awards winnaar

Benieuwd naar de shortlist en de winnaar van de ThrillZone Awards van dit jaar? Hier vind je de boeken die in de prijzen zijn gevallen!

Lees meer
Tip- en Toplijsten

Winnaar Hebban Thrillerprijs 2021

Benieuwd naar de winnaar van de Hebban Thrillerprijs 2021? Hier zie je welk spannend boek in de prijzen is gevallen en welke thrillers op de shortlist stonden!

Lees meer
Tip- en Toplijsten

VN-Thriller van het Jaar 2021

Benieuwd naar de VN-thriller van het jaar? Hier zie je welk boek uitgeroepen is tot VN-thriller van het jaar, maar daarnaast ook welk boek de publieksprijs heeft gewonnen en welke boeken vijf sterren kregen.

Lees meer
Tip- en Toplijsten

Glass Key Award winnaar 2020

Elk jaar wordt er per Scandinavisch land één thriller genomineerd voor de shortlist van de Glass Key Award. Lees snel verder om te zien welke Scandinavische auteur de laatste Glass Key Award winnaar was!

Lees meer
Tip- en Toplijsten

Schaduwprijs winnaar

Benieuwd naar het winnende spannende boek van de Schaduwprijs? Hier zie je welk thrillerdebuut de winnaar van dit jaar was.

Lees meer
Tip- en Toplijsten