Zwart kwartier

Zwart kwartier is een beklemmende thriller over de onbetrouwbare geest van herinneringen. Een dodelijke draaikolk van obsessies en leugens op weg naar een onthutsend einde dat nog lang zal bijblijven.

Paperback:
19,50
E-book:
9,95
Luisterboek:
16,95
Zwart kwartier
Zwart kwartier
Zwart kwartier

Synopsis

Samenvatting

‘Je hebt mijn hele leven verpest’ zijn de onbegrijpelijke laatste woorden die de stervende vader van Axel Esser zijn zoon toebijt. Als Axel die avond met zijn vrouw Eveline wegrijdt bij zijn ouderlijk huis, raken ze betrokken bij een gruwelijk ongeluk waarbij Eveline omkomt en Axel zwaargewond raakt. Hij herinnert zich vaag dat ze hem vlak voor het ongeluk nog iets belangrijks had verteld, maar wát…? Het mysterie zet Axel op een zoektocht naar zichzelf en het duistere verleden van zijn vader, doorsneden met verontrustende   arden van het laatste gesprek met zijn vrouw. ‘Zwart kwartier is een beklemmende thriller over de onbetrouwbare geest van herinneringen. Een verhaal dat je langzaam meezuigt in een dodelijke draaikolk van obsessies en leugens op weg naar een onthutsend einde dat je nog lang zal bijblijven. Een opmerkelijk debuut.’ Friso Leunge is copywriter, bladenmaker en schrijver van short stories. Zwart kwartier is zijn eerste literaire thriller.

Zwart kwartier is een beklemmende thriller over de onbetrouwbare geest van herinneringen. Een verhaal dat je langzaam meezuigt in een dodelijke draaikolk van obsessies en leugens op weg naar een onthutsend einde dat je nog lang zal bijblijven. Een opmerkelijk debuut. ‘Je hebt mijn hele leven verpest’ zijn de onbegrijpelijke laatste woorden die de stervende vader van Axel Esser zijn zoon toebijt. Als Axel die avond met zijn vrouw Eveline wegrijdt bij zijn ouderlijk huis, raken ze betrokken bij een gruwelijk ongeluk waarbij Eveline omkomt en Axel zwaargewond raakt. Hij herinnert zich vaag dat ze hem vlak voor het ongeluk nog iets belangrijks had verteld, maar wát…? Het mysterie zet Axel op een zoektocht naar zichzelf en het duistere verleden van zijn vader, doorsneden met verontrustende flarden van het laatste gesprek met zijn vrouw.

Specificaties

ISBN: 9789090347028
NUR: 305
Type: Paperback
Auteur(s): Friso Leunge
Prijs: 19,50
Aantal pagina's: 264
Uitgever: Keff & Dessing Publishing
Verschijningsdatum: 17-06-2021

Specificaties

ISBN: 9789462179844
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Friso Leunge
Prijs: 9,95
Aantal pagina's: 204
Uitgever: ClusterEffect
Verschijningsdatum: 14-09-2021

Specificaties

ISBN: 9789464490800
NUR: 332
Type: Luisterboek
Auteur(s): Friso Leunge
Voorlezer: Ron Peereboom Voller
Prijs: 16,95
Duur: 6 uur en 42 minuten
Uitgever: LuisterEffect
Verschijningsdatum: 15-12-2021

Gerelateerde artikelen