Zuurstof

In de eenentwintigste thriller uit de Kay Scarpetta-serie van Cornwell gaat Scarpetta met behulp van haar trouwe teamleden op zoek naar een moordenaar die het gemunt heeft op jonge vrouwen.

Paperback:
24,99
Paperback:
20,99
Zuurstof Deel 21
Zuurstof Deel 21

Synopsis

Samenvatting

Zuurstof is het eenentwintigste boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie betekende Patricia Cornwells doorbraak als grondlegger van de pathologisch-anatomische thriller. Op het sportveld van het MIT wordt het lichaam gevonden van Gail Shipton, een studente informatica. Ze is gewikkeld in een grote witte doek en in een elegante pose neergelegd. Haar lichaam is bedekt met een laagje fluorescerend poeder. Kay Scarpetta en rechercheur Pete Marino staan voor een raadsel. Gail lijkt gestikt, maar er zijn geen sporen die daarop wijzen… Een korte tijd geleden zijn in Washington drie jonge vrouwen op dezelfde wijze – bedekt onder een felgekleurde poederlaag – aangetroffen. Kays echtgenoot Benton onderzoekt deze moorden. Weet hij er meer van? Patricia Cornwells werk over de vrouwelijke patholoog-anatoom Scarpetta is de bestverkochte thrillerserie ter wereld; alleen in Nederland en Vlaanderen zijn er al 1,5 miljoen exemplaren verkocht. Ook werd de serie bekroond met de Edgar Award en de Gold Dagger.

Specificaties

ISBN: 9789021029658
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): Patricia Cornwell
Vertaler: Jan Mellema
Prijs: 24,99
Aantal pagina's: 416
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 15-12-2021

Specificaties

ISBN: 9789021022291
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): Patricia Cornwell
Vertaler: Jan Mellema
Prijs: 20,99
Aantal pagina's: 416
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 16-02-2018

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten