Zonnestorm

Zonnestorm van Asa Larsson is deel 1 in de Rebecka Martinsson-serie. De geestelijke Viktor Strandgord wordt vermoord. Zijn zus Sanna vindt het verminkte lichaam.

Paperback:
9,99

Synopsis

Samenvatting

Zonnestorm van Åsa Larsson is het eerste deel van de Rebecka Martinsson-serie. Het is hartje winter en aan de poolhemel is noorderlicht te zien als in een kerk in het Noord Zweedse Kiruna een geestelijke, Viktor Strandgord, wordt vermoord. Zijn zus Sanna vindt het verminkte lichaam. Dan treft de politie bij haar het moordwapen en Viktors bijbel aan...

Omdat Sanna doodsbang is verdacht te worden van de moord en zo haar kinderen kwijt te raken, belt zij haar oude vriendin Rebecka. Die belooft met tegenzin te helpen en terug te keren naar de stad waar ze opgroeide. Niet iedereen is blij met de terugkomst van Rebecka: ze draagt een duister verleden met zich mee, waarmee ze eerst zal moeten afrekenen voordat ze de ware schuldigen kan aanwijzen. Maar in de lange poolnachten verspreiden schuld en het kwaad zich razendsnel en ongemerkt.

Specificaties

ISBN: 9789026357961
NUR: 305
Type: Paperback
Auteur(s): Åsa Larsson
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 280
Uitgever: Ambo|Anthos
Verschijningsdatum: 11-02-2022

Specificaties

ISBN: 9789041417541
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Åsa Larsson
Vertaler: Jasper Popma, Jasper Popma
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 279
Uitgever: Anthos
Verschijningsdatum: 11-10-2010

Gerelateerde artikelen

Jo Nesbø: auteur van de maand mei 2022

In mei 2022 verschijnt het nieuwe boek van de Noorse thrillerauteur Jo Nesbø: 'Rateiland'. Lees hier meer over de thrillerauteur van de maand mei!

Lees meer
Tip- en Toplijsten

Maand van de Scandinavische Thriller

Januari is de Maand van de Scandinavische Thriller. Wij geven tips voor de beste Scandinavische Thrillers van dit moment. Deze boeken mag je niet missen!

Lees meer
Tip- en Toplijsten

Glass Key Award winnaar 2020

Elk jaar wordt er per Scandinavisch land één thriller genomineerd voor de shortlist van de Glass Key Award. Lees snel verder om te zien welke Scandinavische auteur de laatste Glass Key Award winnaar was!

Lees meer
Tip- en Toplijsten