Zonder schuld

Zonder schuld van Dana Smit is eerste deel van de ijzersterke thrillerserie over Hazel Kramer: intelligent, sexy en met psychologische diepgang. Lukt het Hazel de moordenaar te vinden?

Paperback:
21,99
Zonder schuld Deel 1
Zonder schuld Deel 1

Synopsis

Samenvatting

Zonder schuld van Dana Smit is het eerste deel uit de Hazel Kramer-reeks. Profiler Hazel Kramer wordt op een ochtend gebeld door Adam Palmer – inspecteur bij de Londense politie –, die haar hulp vraagt bij een uitzonderlijke moordzaak. Het slachtoffer en de plaats delict zijn bedekt met afval en alle sporen van de dader zijn gewist. Het doet Hazel denken aan een zaak uit het verleden en ze neemt contact op met Julius Bell – een meedogenloze advocaat. Hij stemt toe te helpen, maar onder één voorwaarde: hij wil bij de zaak betrokken blijven.

De tijd dringt, er worden meer moorden gepleegd en de leugens stapelen zich op. Julius, Adam en Hazel gaan op zoek naar de dader, maar langzaam komt Hazel erachter dat niemand de volledige waarheid spreekt, ook Julius en Adam niet. Ze staat er alleen voor. Als ze vervolgens ook twee dagen uit haar eigen geheugen kwijtraakt slaat de twijfel toe, kan ze zichzelf niet eens meer vertrouwen? Ze moet alles op alles zetten om de zaak op te lossen en haar reputatie te redden; lukt het haar de moordenaar te vinden, en ten koste van wie?

Zonder schuld van Dana Smit is een ontdekkingstocht door de menselijke geest, van goed tot kwaad, langs de soms dunne lijn die de twee scheidt. Waar ligt jouw grens als je tot het uiterste wordt gedreven?

‘Fantastisch!!’ – Vriendin

Specificaties

ISBN: 9789026357114
NUR: 305
Type: Paperback
Auteur(s): Dana Smit
Prijs: 21,99
Aantal pagina's: 344
Uitgever: Ambo|Anthos
Verschijningsdatum: 03-05-2022

Specificaties

ISBN: 9789026357121
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Dana Smit
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 274
Uitgever: Ambo|Anthos
Verschijningsdatum: 03-05-2022

Gerelateerde artikelen

Shortlist Gouden Strop 2022

Benieuwd naar De Gouden Strop shortlist van 2022? Hier vind je meer informatie en kun je de boeken direct bestellen!

Lees meer
Tip- en Toplijsten