Zonder boete

Deel twee in de Hazel Kramer-serie. Zonder boete van Dana Smit is intelligent, sexy en met psychologische diepgang.

Paperback:
21,99
E-book:
12,99
Zonder boete Deel 2
Zonder boete Deel 2

Synopsis

Samenvatting

Een begraven verleden. Een onzekere toekomst. Welk pad kiest Hazel?

Londen maakt zich op voor de verkiezingen als het noodlot toeslaat: politicus Richard Hall verdwijnt spoorloos. De partijtop lijkt ten einde raad en vraagt profiler Hazel Kramer om hulp. Na enige aarzeling neemt ze de zaak aan, maar al snel blijkt dat er meer gaande is dan haar verteld wordt. Waarom is de partij zo vastbesloten de politie erbuiten te houden? En waarom komt het voor zoveel mensen eigenlijk wel goed uit dat Hall verdwenen is? Samen met zijn zoon Gabriel gaat Hazel op onderzoek uit, totdat blijkt dat er een nog veel grotere dreiging is: terrorisme.

Hazel en het antiterrorismeteam zetten alles op alles om de stad en zijn inwoners te beschermen en Richard Hall terug te vinden. Principes worden op de proef gesteld en uiteindelijk staat Hazel voor een ultiem dilemma: wanneer heiligt het doel de middelen nog?

In Zonder boete van Dana Smit maakt Hazel zich langzaam maar zeker op voor de grootste zaak uit haar carrière: die van haar eigen verleden.

Over Zonder schuld:

'Zonder schuld is zonder meer fascinerend debuut en nu is het ongeduldig wachten op Zonder boete, het volgende deel in deze serie.' - Vrouwenthrillers.nl

Specificaties

ISBN: 9789026357138
NUR: 305
Type: Paperback
Auteur(s): Dana Smit
Prijs: 21,99
Aantal pagina's: 336
Uitgever: Ambo|Anthos
Verschijningsdatum: 09-05-2023

Specificaties

ISBN: 9789026357145
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Dana Smit
Prijs: 12,99
Uitgever: Ambo|Anthos
Verschijningsdatum: 07-06-2023

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten