Zeven leugens

Zeven leugens van Elizabeth Kay gaat over oude, complexe vriendschappen, obsessieve liefde en de niet-aflatende pijn van rouw. O.a. uitgeroepen tot Thriller van de Maand April door Kobo UK.

E-book:
9,99
Zeven leugens

Synopsis

Samenvatting

Zeven leugens van Elizabeth Kay vertelt het verhaal van de vriendinnen Jane en Marnie, die al sinds de middelbare school onafscheidelijk zijn. Voor de fans van BA Paris en Liane Moriarty.

Jane en Marnie hebben veel met elkaar gemeen. Beiden worden ze verliefd en zijn ze voor hun dertigste gelukkig getrouwd. Maar Jane heeft Marnies echtgenoot nooit gemogen. Ze vond hem altijd zo grof en arrogant. Alsof hij zich een god waande, onsterfelijk. Wat achteraf gezien ironisch is natuurlijk. Want als Jane al die leugens niet had verteld, zou de man van haar hartsvriendin nu misschien nog geleefd hebben.

Zeven leugens gaat over oude, complexe vriendschappen, obsessieve liefde en de niet-aflatende pijn van rouw. Jane is geen onbetrouwbare verteller, ze vertelt de waarheid. Haar waarheid.

De vraag is: geloof je haar?

‘De nieuwe ster aan het literaire thrillerfirmament!’ – Evening Standard

‘Een duistere, razendsnelle thriller verteld door een van de interessantste personages die ik ooit ben tegengekomen. Warm aanbevolen.’ – Shari Lapena, schrijfster van Het stel van hiernaast

‘Ik verslond Zeven leugens in minder dan 24 uur. Het is zó’n slimme en heerlijk duistere pageturner!’ – Alice Feeney, schrijfster van Soms lieg ik

Specificaties

ISBN: 9789026348976
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Elizabeth Kay
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 297
Uitgever: Ambo|Anthos
Verschijningsdatum: 05-06-2020

Gerelateerde artikelen