Zandstorm

In dit eerste deel van James Rollins’ Sigma Force-reeks start de Sigma Force een onderzoek naar een mysterieus materiaal uit oude, Arabische legendes – zodat het niet in de handen van Het Gilde valt.

Paperback:
24,99
E-book:
9,99

Synopsis

Samenvatting

In Zandstorm, het eerste deel van de Sigma Force-avonturenthrillerreeks van bestsellerauteur James Rollins, start Sigma de zoektocht naar een legendarische, krachtige energievorm, voordat die in kwade handen terechtkomt. Verborgen onder het zand van de woestijn ligt de legendarische stad Oebar, het immens rijke handelscentrum van het oude Arabië. Vermoedelijk is de locatie ook een geheimzinnige bron van antimaterie, die krachtig genoeg is om de hele aarde van energie te voorzien – of te vernietigen… Een expeditie van wetenschappers en Sigma-agenten Painter Crowe en Coral Novak trotseert zandstormen en een allesverzengende zon om de verdwenen stad Oebar te vinden en binnen te komen. Ze zijn op zoek naar de antimaterie en moeten die vinden voordat deze in handen valt van Het Gilde, dat er kwaadaardige bedoelingen mee heeft. James Rollins is een internationale bestsellerauteur. Zijn Sigma Force-thrillers worden in meer dan 40 landen uitgegeven. Rollins studeerde diergeneeskunde en woont in het Sierra Nevada-gebergte. Hij is fanatiek speleoloog en duiker. Van zijn boeken werden in Nederland en Vlaanderen ruim 120.000 exemplaren verkocht.

Specificaties

ISBN: 9789021029344
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): James Rollins
Prijs: 24,99
Aantal pagina's: 496
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 30-12-2021

Specificaties

ISBN: 9789024532858
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): James Rollins
Vertaler: Ellis Post-Uiterweer
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 496
Uitgever: Luitingh
Verschijningsdatum: 04-10-2010

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten