Wintereiland

Vierde boek van de spannende serie Bureau Kopenhagen, de spannende opvolger van Glazen vleugels en Dodenmasker

Paperback:
22,99
E-book:
12,99
  • De spannende opvolger van Glazen vleugels en Dodenmasker
  • Meeslepende pageturner vol verrassende wendingen
  • Bestsellerauteur in Denemarken en Duitsland
Wintereiland Deel 4
Wintereiland Deel 4

Synopsis

Samenvatting

Jeppe Kørner is met verlof van de politie en houdt zich tijdens de winter schuil op het eiland Bornholm. In Kopenhagen heeft Anette Werner nu de leiding over het onderzoek naar een onthoofd lichaam dat is opgegraven in een speeltuin. Esther de Laurenti werkt op Bornholm aan een biografie over een antropologe met een geheimzinnig verleden: Margrethe Dybris. Wanneer Jeppe een helpende hand biedt bij de zagerij op het eiland belandt hij onbedoeld midden in een sinister mysterie. Hij zal opnieuw met Anette en Esther moeten samenwerken als ze de geheimen van het eiland willen onthullen en de moordenaar willen stoppen voor hij opnieuw toeslaat.

‘Engberg bewijst eens temeer dat ze gerekend mag worden tot een van de betere Scandinavische thrillerauteurs.’ – Vrouwenthrillers.nl

Specificaties

ISBN: 9789400513549
NUR: 305
Type: Paperback
Auteur(s): Katrine Engberg
Vertaler: Corry van Bree
Prijs: 22,99
Aantal pagina's: 352
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 02-08-2022

Specificaties

ISBN: 9789044932539
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Katrine Engberg
Vertaler: Corry van Bree
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 352
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 02-08-2022

Leesfragment

Hij werd wakker door het kabaal; een bonkend ritme als een locomotief die op volle snelheid reed. Hij probeerde weer in slaap te vallen, maar het daverende geluid tegen zijn trommelvliezen dwong hem om naar het bewustzijn terug te keren. Hij verschoof onrustig, voelde een felle pijn in zijn achterhoofd en probeerde zijn ogen te openen, maar zijn oogleden zaten aan elkaar gekleefd en toen hij probeerde zijn hand ernaartoe te brengen om eroverheen te wrijven, gehoorzaamde die niet.
Dit is een nachtmerrie waarin ik droom dat ik wakker ben, dacht hij. Zo meteen word ik echt wakker, sta ik op en begint de dag. Hij herhaalde de zin als een mantra, maar zelfs tijdens zijn pogingen om de controle over zijn lichaam terug te krijgen, wist hij dat het niet klopte.
Voorzichtig maakte hij een vuist en tot zijn opluchting voelde hij dat zijn hand reageerde, maar het gevoel was slechts van korte duur. Een tiewrap sneed in zijn polsen; hij was vastgebonden.
Hij knipperde met zijn ogen en dwong ze open. Zijn gezichtsveld was troebel als een vette cameralens, hij lag op zijn zij en zag alleen spaarzaam licht en bomen in de verte. En iets wat op een gedaante leek. Waar was hij?

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten

Jo Nesbø: auteur van de maand mei 2022

In mei 2022 verschijnt het nieuwe boek van de Noorse thrillerauteur Jo Nesbø: 'Rateiland'. Lees hier meer over de thrillerauteur van de maand mei!

Lees meer
Tip- en Toplijsten