Water & Vuur

(POD)

De Brug der Getijden van David Hair is het grootste fantasy-debuut van het jaar! Een episch spektakel in de traditie van George R.R. Martin. 

Paperback:
29,99
E-book:
4,99
Water & Vuur Deel 1
Water en vuur Deel 1

Synopsis

Samenvatting

De Brug der Getijden
Eerste boek
Water & Vuur

Elke twaalf jaar wordt de Maanvloedbrug zichtbaar onder invloed van het getij en verbindt het de continenten Yuros en Antiopia om vrij handel met elkaar te drijven. De heerscharen van Yuros zijn dit keer echter vastbesloten om Antiopia eens en voor altijd te veroveren en haar bevolking te onderwerpen. Nu de Getijdenvloed weer nabij is, staat Yuros voor de derde keer klaar om met haar strijdkrachten over de driehonderd zeemijlen lange brug te trekken. En dit keer zullen ze de genadeslag toebrengen.
Antiopia bereidt zich ondertussen voor op de komende strijd. Maar het zijn drie doodgewone mensen - een gesjeesde magiestudent, een geharde huurling en een eenvoudig marktmeisje - die tot de conclusie komen dat het lot van beide naties wel eens van hun keuzes zou kunnen afhangen.

'Een nieuwe ster aan het fantasy-firmament. David Hair is de naam!' - Tor.com

'Dit is een van die boeken die zo episch zijn, die je zo het verhaal binnenzuigen en zoveel tijd en emotie vergen, dat er bij het lezen van de laatste pagina's toch een gevoel van spijt optreedt.' - The British Fantasy Society

Specificaties

ISBN: 9789024592036
NUR: 334
Type: Paperback
Auteur(s): David Hair
Vertaler: Lia Belt
Prijs: 29,99
Aantal pagina's: 400
Uitgever: Luitingh Sijthoff Fantasy
Verschijningsdatum: 12-06-2020

Specificaties

ISBN: 9789024564811
NUR: 334
Type: E-book
Auteur(s): David Hair
Vertaler: Lia Belt
Prijs: 4,99
Aantal pagina's: 338
Uitgever: Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Verschijningsdatum: 08-07-2014