Wat overblijft

Wat overblijft van Lieneke Dijkzeul is het vijfde deel van de Paul Vegter-serie. nspecteur Vegter duikt in een nieuwe zaak waarin macht en wantrouwen de boventoon voeren.

Paperback:
17,50
E-book:
9,99
Wat overblijft Deel 5
Wat overblijft Deel 5

Synopsis

Samenvatting

Inspecteur Vegter duikt in een nieuwe zaak waarin macht en wantrouwen de boventoon voeren. Met tegenzin werkt hij aan het oplossen van deze schokkende zaak en hij dreigt het overzicht dreigt te verliezen. In een idyllisch winterlandschap wordt zakenman Richard Verkallen gevonden, met sneeuw bedekt, dood. Spoedig blijkt dat Verkallen niet bepaald geliefd was: niet bij zijn familie, niet op de zaak en zelfs niet bij zijn gezin. Verkallen zette kwaad bloed bij zijn familie door een donkere vrouw te trouwen. Die vrouw, uit Somalië afkomstig, is inmiddels wanhopig. Na vele jaren is ze het vechten tegen onbegrip en discriminatie moe en wil ze naar huis. Maar hoe zou ze er moeten overleven met haar gehandicapte zoon? Inspecteur Paul Vegter ontdekt dat Verkallen er jarenlang een minnares op nahield die hij vlak voor zijn dood aan de kant heeft gezet. Soms is het lot onrechtvaardig, altijd is het onontkoombaar. Niemand beseft dat beter dan de contemplatieve Vegter, die hard bezig is zijn eigen leven weer op de rails te zetten. Met tegenzin werkt hij aan het oplossen van deze schokkende zaak en hij dreigt het overzicht te verliezen.

Specificaties

ISBN: 9789041425034
NUR: 305
Type: Paperback
Auteur(s): Lieneke Dijkzeul
Prijs: 17,50
Uitgever: Anthos Literaire Thrillers
Verschijningsdatum: 04-11-2013

Specificaties

ISBN: 9789041422934
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Lieneke Dijkzeul
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 227
Uitgever: Anthos Literaire Thrillers
Verschijningsdatum: 08-08-2012

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten