Vraag niet om genade

Vraag niet om genade, deel 1 van de Max Anger-serie, van Martin Österdahl is een Scandinavische thriller op Russisch grondgebied: hoe ver zal Max Anger gaan om zijn geliefde te redden?

E-book:
9,99

Synopsis

Samenvatting

In Vraag niet om genade van Martin Österdahl moet Max Anger zijn eigen verleden onder de loep nemen om de vrouw van wie hij houdt te redden. Het eerste deel van de Max Anger-serie.

Pashie, een jonge vrouw die in Rusland werkt voor de Zweedse organisatie Vektor, verdwijnt spoorloos uit Sint Petersburg. Op hetzelfde moment is er een cyberaanval op het telefoonnetwerk in Stockholm, waardoor de veiligheid van Zweden in gevaar komt.

Pashies geliefde en collega Max Anger reist af naar Sint-Petersburg om uit te zoeken wat er met haar gebeurd is. Veel tijd heeft hij niet: hij weet dat de kans dat ze vermoord wordt met elke minuut groter wordt. Pashie is namelijk op het spoor gekomen van een gevaarlijk individu, iemand die al heel lang in de schaduw opereert. Max stuit op een verband met zijn eigen verleden, en met dat van zijn vader, die tijdens de Tweede Wereldoorlog als wees opgroeide. Verleden en heden komen samen op een manier die Max niet had durven vermoeden...

Specificaties

ISBN: 9789026336980
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Martin Österdahl
Vertaler: Neeltje Wiersma, Neeltje Wiersma
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 443
Uitgever: Ambo|Anthos
Verschijningsdatum: 16-09-2018

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten