Vluchtweg

Vluchtweg van Jet van Vuuren is de ultieme zomerthriller: origineel, grappig, meeslepend en bovenal zeer spannend! Waar zou jij heen gaan als je nergens meer veilig lijkt te zijn?

Paperback:
12,99
E-book:
9,99

Synopsis

Samenvatting

In Vluchtweg van Jet van Vuuren verdrinkt tijdens een zeiltocht in Friesland de mooie zeventienjarige Femke voor de ogen van haar zusje Judy. Ze belandt door een klap van de giek in het water en komt om het leven, Judy kan net op tijd worden gered. Het drama ontwricht Judy’s leven ernstig en ze houdt er een groot trauma aan over.

Twintig jaar later, wanneer Judy denkt haar trauma te hebben verwerkt, is ze terug in Friesland. Tijdens haar verblijf dringen zich steeds meer onverwerkte beelden van de zeiltocht aan haar op. Is het waar wat ze ziet, en is Femke niet door een noodlottig ongeluk omgekomen, maar vermoord? Wie heeft Judy indertijd dan doen geloven dat het een zeilongeluk was, en waarom?

In haar verwarring gaat Judy op zoek naar de waarheid. Al snel stuit ze op duistere zaken en personen uit hun Friese verleden die onlosmakelijk zijn verbonden met het zeilongeluk. Hoe meer de waarheid zich ontvouwt, hoe banger Judy wordt dat zij haar zus zelf heeft omgebracht. Is dat zo? En als dat niet zo is, wie helpt haar dan om dat idee te weerleggen? De echte moordenaar…?

Vluchtweg van Jet van Vuuren is de ultieme zomerthriller: origineel, grappig, meeslepend en bovenal zeer spannend!

‘Wat een feest om dit verhaal te lezen. Dit is voor mij persoonlijk het beste boek dat ik tot nu toe van haar gelezen heb. Chapeau!’ – vier sterre n Koukleum.nl

‘Menig thrillerliefhebber kan met Vluchtweg een aantal plezierige uurtjes doorbrengen.’ – Chicklit.nl

Over Jet van Vuuren:

‘Jet van Vuuren houdt de lezer vast vanaf de eerste pagina.’ – vrouwenthrillers.nl

‘Jet van Vuuren is hard op weg om een van Nederlands populairste thrillerauteurs te worden.’ – De Telegraaf

‘Jet van Vuuren ziet elke keer weer kans om een sterk verhaal op te bouwen.’ – Margriet

Specificaties

ISBN: 9789026360473
NUR: 305
Type: Paperback
Auteur(s): Jet van Vuuren
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 344
Uitgever: Ambo|Anthos
Verschijningsdatum: 24-06-2022

Specificaties

ISBN: 9789026352362
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Jet van Vuuren
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 300
Uitgever: Ambo|Anthos
Verschijningsdatum: 11-06-2021

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten