Vertrouw mij

Charlotte zorgt dat een aangevallen man in het ziekenhuis terecht komt. Zijn ouders zijn dankbaar maar zijn zus Rachel vertrouwt haar niet. Welke geheimen moeten verborgen blijven, tegen welke prijs?

E-book:
9,99
Paperback:
19,99

Synopsis

Samenvatting

‘Vertrouw mij’ (Trust Her) van Jessica Vallance is een thriller voor de fans van Clare Mackintosh, B.A. Paris en Ruth Ware.

Charlotte is een pleaser, ze schept er groot genoegen in mensen te helpen. Dus wanneer ze in een steeg een bewusteloze man aantreft, beschouwt ze dat als haar finest hour en regelt ze dat hij in het ziekenhuis terechtkomt. De ouders van de man zijn dankbaar dat ze zich over hem ontfermd heeft, maar zijn zus Rachel is een heel ander verhaal. Rachel mag Charlotte niet en bovendien vertrouwt ze haar niet. Maar ook Rachel heeft zo haar geheimen. Naarmate de tijd verstrijkt groeit het wantrouwen tussen de twee vrouwen. Wie gaat het verst om haar geheimen verborgen te houden? En tot welke prijs?

‘Vertrouw mij’ is het schoolvoorbeeld van een psychologische thriller. De lezer wordt vernuftig op het verkeerde been gezet en meermaals verrast door overrompelende twists.’The Bookseller

Jessica Vallance woont en werkt in Bournemouth. Ze heeft gewerkt als scenarioschrijver en freelancejournalist. ‘Vertrouw mij’ is haar debuut.

Specificaties

ISBN: 9789026147388
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Jessica Vallance
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 332
Uitgever: De Fontein Romans & Spanning
Verschijningsdatum: 09-07-2019

Specificaties

ISBN: 9789026147371
NUR: 305
Type: Paperback
Auteur(s): Jessica Vallance
Vertaler: Anne-Marie Vervelde
Prijs: 19,99
Aantal pagina's: 336
Uitgever: De Fontein Romans & Spanning
Verschijningsdatum: 16-07-2019

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten