Verloren zoon

Verloren zoon van Lieneke Dijkzeul is het vierde deel van de Paul Vegter-serie. Dijkzeul laat zien waartoe een mens in wanhoop in staat is.

E-book:
7,99

Synopsis

Samenvatting

Inspecteur Paul Vegter wordt geconfronteerd met twee raadselachtige, gewelddadige moorden. De wreedheid ervan schokt hem en vooral zijn jonge rechercheur Renée, die eerder slachtoffer was van een aanslag en sindsdien worstelt met haar angst voor geweld. Is er een verband tussen de slachtoffers, of een verklaring voor de bizarre manier waarop zij zijn gedood? Vegters theorie dat dikwijls op de verkeerde personen wraak wordt genomen, wordt aan het wankelen gebracht. Intussen tracht een jonge man na een afschuwelijke verkrachting het criminele circuit waarin hij is beland, te ontvluchten. Maar niet voordat hij heeft rechtgezet wat hem is aangedaan. Met groot inlevingsvermogen en in haar veelgeprezen krachtige, etsende stijl beschrijft Lieneke Dijkzeul in Verloren zoon waartoe een mens in wanhoop in staat is.

Specificaties

ISBN: 9789041418401
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Lieneke Dijkzeul
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 597122
Uitgever: Anthos Literaire Thrillers
Verschijningsdatum: 03-03-2011

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten