Verdacht

Verdacht van 'de meester van de moderne thriller' Joseph Finder (Boston Globe) over een vader die wordt gedwongen tot een onmogelijke keuze.

E-book:
9,99

Synopsis

Samenvatting

Alleenstaande vader Danny Goodman realiseert zich dat de particuliere school van zijn tienerdochter te duur wordt. Door een gelukkig toeval ontmoet hij Thomas Galvin, de vader van het nieuwe vriendinnetje van zijn dochter, en ook nog eens een van de rijkste mannen in Boston. Als Galvin hem een lening aanbiedt, kan Danny niet anders dan deze accepteren.
Zodra het geld op zijn rekening staat, klopt de DEA aan zijn deur. Danny staat voor een onmogelijke keuze: een aanklacht accepteren voor het aannemen van drugsgeld of een onvoorstelbare, verraderlijke undercoveropdracht aanvaarden om de overheid dicht bij zijn weldoener te krijgen.
Danny begint tegen alles en iedereen in zijn leven te liegen, en hij moet beslissen wie de echte vijand is en of hij het risico wil lopen alles te verliezen.

'Verdacht is zowel een actuele blik op onze maatschappij als een adembenemende rit in een achtbaan.' Michael Connelly

'Is dit Joseph Finders beste thriller? Ik zeg volmondig ja. Zoveel twists en shocks. Ik bleef de hele nacht doorlezen.' R.L. Stine

'Finder heeft puur thrillergoud gesmeed.' Suspense Magazine

Joseph Finder is schrijver van onder meer de wereldwijde bestsellers De krijgsraad en Paranoia en winnaar van de International Thriller Writers Award.

Specificaties

ISBN: 9789024564729
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): Joseph Finder
Vertaler: Pieter Janssen
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 370
Uitgever: Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Verschijningsdatum: 19-10-2014