Tot de woede is geluwd

In het vierde deel van de Rebecka Martinsson-serie, Tot de woede is geluwd, van Asa Larsson heeft een duiktocht van een jongen en een meisje een fatale afloop.

Paperback:
12,99

Synopsis

Samenvatting

Tot de woede is geluwd van Zweedse bestsellerauteur Åsa Larsson is het vierde deel van de Rebecka Martinsson-serie. In het noorden van Zweden gaan een jongen en een meisje op zoek naar een vliegtuigwrak in het meer Vittangijrvi. Hun duiktocht heeft een fatale afloop. In het voorjaar vindt de politie in een rivier het lijk van een meisje; het blijkt de vermiste duikster te zijn. Van de jongen ontbreekt nog ieder spoor. Twee inspecteurs en officier van justitie Rebecka Martinsson gaan de zaak onderzoeken. Ze stuiten op verre verwanten van het verdronken meisje die uiterst agressief op het politiebezoek reageren. Na een oproep via de tv meldt zich een getuige die de jongeren in de zomer bij het meer heeft gezien. En zijn buurman weet nog meer.

Specificaties

ISBN: 9789026357992
NUR: 305
Type: Paperback
Auteur(s): Åsa Larsson
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 272
Uitgever: Ambo|Anthos
Verschijningsdatum: 24-06-2022

Specificaties

ISBN: 9789041417558
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Åsa Larsson
Vertaler: Rory Kraakman
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 267
Uitgever: Anthos
Verschijningsdatum: 11-10-2010

Gerelateerde artikelen

Donna Leon: auteur van de maand juli 2022

In juni 2022 is het nieuwe boek van Italiaanse misdaadauteur Donna Leon, 'Vluchtig verlangen', verschenen. Lees hier meer over de auteur van de maand juli!

Lees meer
Tip- en Toplijsten

Jo Nesbø: auteur van de maand mei 2022

In mei 2022 verschijnt het nieuwe boek van de Noorse thrillerauteur Jo Nesbø: 'Rateiland'. Lees hier meer over de thrillerauteur van de maand mei!

Lees meer
Tip- en Toplijsten

Maand van de Scandinavische Thriller

Januari is de Maand van de Scandinavische Thriller. Wij geven tips voor de beste Scandinavische Thrillers van dit moment. Deze boeken mag je niet missen!

Lees meer
Tip- en Toplijsten

Glass Key Award winnaar 2020

Elk jaar wordt er per Scandinavisch land één thriller genomineerd voor de shortlist van de Glass Key Award. Lees snel verder om te zien welke Scandinavische auteur de laatste Glass Key Award winnaar was!

Lees meer
Tip- en Toplijsten