Taal der engelen

In dit vierde deel van James Rollins’ Sigma Force-reeks moet Grayson Pierce een mysterie oplossen dat in de genetische code van de mens ligt, voordat de mensheid eraan ten onder gaat.

Paperback:
24,99
E-book:
9,99

Synopsis

Samenvatting

In Taal der engelen, het vierde deel van de Sigma Force-avonturenthrillerreeks van bestsellerauteur James Rollins, gaat een Sigma-team naar het afgelegen Christmaseiland. De bewoners van het eiland zijn ziek, na besmetting met een zeevirus dat eerder de visstand decimeerde. Als het Sigma Team is gearriveerd, worden de bewoners geëvacueerd met een door de WHO gecharterd cruiseschip. Het Gilde, de terreurorganisatie die het levensgevaarlijke virus heeft gevonden door gecodeerde teksten van Marco Polo te bestuderen, wil het schip met de voltallige eilandbevolking kapen om het virus te isoleren en als biologisch wapen te gebruiken. Grayson Pierce moet de code – de taal der engelen – zien te kraken om het virus een halt toe te kunnen roepen. De tijd dringt: een epidemie zal wereldwijde gevolgen hebben… James Rollins is een internationale bestsellerauteur. Zijn Sigma Force-thrillers worden in meer dan 40 landen uitgegeven. Rollins studeerde diergeneeskunde en woont in het Sierra Nevada-gebergte. Hij is fanatiek speleoloog en duiker. Van zijn boeken werden in Nederland en Vlaanderen ruim 120.000 exemplaren verkocht.

Specificaties

ISBN: 9789021029306
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): James Rollins
Prijs: 24,99
Aantal pagina's: 432
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 20-12-2021

Specificaties

ISBN: 9789024565122
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): James Rollins
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 400
Uitgever: Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Verschijningsdatum: 09-09-2014

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten