Supernova

'Supernova' is deel 3 in de Hanna Vermeer-serie van Peter Römer. Rechercheur Hanna Vermeer onderzoekt een moord binnen de mediawereld. Steeds meer onfrisse zaken komen boven water.

Paperback:
20,00
E-book:
9,99

Synopsis

Samenvatting

Supernova is deel 3 in de Hanna Vermeer-serie van Peter Römer.

Wanneer het dode lichaam van Youri Paardekoper wordt gevonden komt rechercheur Hanna Vermeer er al snel achter dat het niet om een natuurlijke dood gaat. Wie wilde deze in zichzelf gekeerde jongen dood hebben, en waarom eigenlijk? De zaak krijgt veel media-aandacht als blijkt dat Youri de zoon is van Hans Paardekoper, een vermaard dj en tieneridool in de begintijd van de commerciële tv. Hoe dieper Hanna in de zaak duikt, hoe meer onfrisse zaken er boven tafel komen en hoe meer mensen onderling verbonden blijken te zijn door een verleden waarin grenzen straffeloos overschreden werden en in de roes van drank en drugs bewonderende tienermeisjes een makkelijk slachtoffer vormden.

Supernova heeft een grote actualiteitswaarde gezien alle beschuldigingen van seksueel- en machtsmisbruik aan het adres van prominente artiesten, o.a. nav de onthullingen in BOOS van Tim Hofman waarin misstanden bij The Voice of Holland aan de kaak werden gesteld.

Specificaties

ISBN: 9789026163081
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): Peter Römer
Prijs: 20,00
Uitgever: De Fontein Romans & Spanning
Verschijningsdatum: 03-06-2022

Specificaties

ISBN: 9789026163098
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): Peter Römer
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 212
Uitgever: De Fontein Romans & Spanning
Verschijningsdatum: 21-03-2022

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten