Stikdonker

Paperback:
22,99
  • Het derde deel over detectiveduo Martin Juncker en Signe Kristiansen
  • Topthriller van Deens schrijversduo
  • voor de lezers van Lars Kepler en Jussi Adler-Olsen

Synopsis

Samenvatting

De nieuwe topthriller van het Deense succesduo Faber & Pedersen. Een nieuwe case voor het boeiende detectiveduo Martin Juncker en Signe Kristiansen.

Na zijn tijdelijke ballingschap in Sandsted keert inspecteur Martin Juncker terug naar Kopenhagen. Meteen krijgt hij een nieuwe moordzaak toegewezen: een jonge vrouw is gewurgd en halfnaakt achtergelaten in een struik. Haar kleren liggen netjes opgevouwen naast het lichaam. Hoewel er geen duidelijke aanwijzingen zijn om te volgen, doet de moord Juncker direct aan een onopgeloste zaak van tien jaar eerder denken. Zou dit dezelfde moordenaar zijn?

Rechercheur Signe Kristiansen is blij dat haar partner terug is. Ze doet onderzoek naar de moord op een jonge neonazi tijdens een politieke actie. Als blijkt dat de twee zaken een link hebben, moeten Juncker en Kristiansen hun krachten bundelen. Maar de waarheid achterhalen kan levensgevaarlijke gevolgen hebben…

Over Hoogzomer:

‘Het is nogal een opgave om een thrillerdebuut dat wereldwijd in de vijfsterrencategorie is gevallen te evenaren. En toch is dat gelukt!’ De Telegraaf *****

‘Deze goed vertaalde tweede is ook weer een heel spannende, actuele, uitstekend opgebouwde thriller met herkenbare hoofdpersonen en een verrassende, ook goed onderbouwde ontknoping.’ NBD Biblion

'
Een Scandi-thriller zoals een Scandi-thriller moet zijn.’ VN Detective en Thrillergids ****

Specificaties

ISBN: 9789402710564
NUR: 305
Type: Paperback
Auteur(s): Kim Faber, Janni Pedersen
Vertaler: Corry van Bree, Corry van Bree
Prijs: 22,99
Aantal pagina's: 400
Uitgever: HarperCollins
Verschijningsdatum: 08-06-2022

Specificaties

ISBN: 9789402766165
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Kim Faber, Janni Pedersen
Vertaler: Corry van Bree, Corry van Bree
Prijs: 14,99
Aantal pagina's: 386
Uitgever: HarperCollins
Verschijningsdatum: 02-06-2022

Gerelateerde artikelen

Jo Nesbø: auteur van de maand mei 2022

In mei 2022 verschijnt het nieuwe boek van de Noorse thrillerauteur Jo Nesbø: 'Rateiland'. Lees hier meer over de thrillerauteur van de maand mei!

Lees meer
Tip- en Toplijsten

Maand van de Scandinavische Thriller

Januari is de Maand van de Scandinavische Thriller. Wij geven tips voor de beste Scandinavische Thrillers van dit moment. Deze boeken mag je niet missen!

Lees meer
Tip- en Toplijsten

Glass Key Award winnaar 2020

Elk jaar wordt er per Scandinavisch land één thriller genomineerd voor de shortlist van de Glass Key Award. Lees snel verder om te zien welke Scandinavische auteur de laatste Glass Key Award winnaar was!

Lees meer
Tip- en Toplijsten