Steen der wijzen

In Steen der wijzen, het tweede deel in de Sigma Force-reeks van James Rollins, steelt een geheim broederschap een religieus relikwie. Lukt het de Sigma Force deze gevaarlijke fanatici te stoppen?

Paperback:
24,99
E-book:
9,99

Synopsis

Samenvatting

In Steen der wijzen, het tweede boek in de James Rollins’ bestellerserie over de Sigma Force, verandert een nachtmis in de Dom van Keulen in een bloedbad. De daders verdwijnen met hun buit: het relikwie van de Bijbelse Wijzen uit het Oosten. De getuigenis van de enige overlevende zorgt voor opschudding in het Vaticaan. Een kardinaal verzoekt de Romeinse agente Rachel Verona een discreet onderzoek in te stellen. Ook doet hij een beroep op de Sigma Force, een Amerikaanse geheime elite-eenheid. Sigma stuurt een team van wetenschappers en militairen onder leiding van Grayson Pierce om de getuigenverklaring te verifiëren. De daders behoren tot een mystiek, geheim broederschap van alchemisten en moordenaars, die de relikwieën willen gebruiken om de wereld compleet te veranderen. Het zijn fanatici die zich door niets en niemand laten tegenhouden. Pierce en Verona worden zowel jager als prooi en moeten alle zeilen bijzetten om te overleven. Het spoor leidt naar een historische locatie waar wetenschap en religie samenkomen… James Rollins is een internationale bestsellerauteur. Zijn Sigma Force-thrillers worden in meer dan 40 landen uitgegeven. Van zijn boeken werden in Nederland en Vlaanderen ruim 120.000 exemplaren verkocht.

Specificaties

ISBN: 9789021029283
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): James Rollins
Prijs: 24,99
Aantal pagina's: 432
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 20-12-2021

Specificaties

ISBN: 9789024565108
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): James Rollins
Vertaler: Ellis Post Uiterweer
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 382
Uitgever: Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Verschijningsdatum: 09-09-2014

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten