Sporen

In dit dertiende boek in Patricia Cornwells Kay Scarpetta-serie keert Scarpetta terug naar Virginia om een gruwelijke, uitzonderlijke moord op te lossen.

Paperback:
22,99
E-book:
12,99

Synopsis

Samenvatting

Sporen is het dertiende boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie betekende Patricia Cornwells doorbraak als grondlegger van de pathologisch-anatomische thriller. Patholoog-anatoom Kay Scarpetta keert noodgedwongen terug naar het onderzoekscentrum waar ze vijf jaar eerder na dramatische gebeurtenissen moest vertrekken. Haar opvolger, Joel Marcus, heeft haar hulp nodig bij een uitzonderlijke lijkschouwing: een veertienjarig meisje is vermoord en tot dusver zijn er zeer weinig aanwijzingen die tot een dader kunnen leiden. Opnieuw wordt Kay in een onmogelijke positie gemanoeuvreerd door de vreemde en onheilspellende zaken die zich in het centrum afspelen. Is Kay in staat de waarheid te ontdekken, ook wanneer die misschien te gruwelijk en zwaar is om te verdragen? ‘Cornwell laat haar lezers weer op het puntje van hun stoel zitten.’ Veronica Magazine Patricia Cornwells werk over de vrouwelijke patholoog-anatoom Scarpetta is de bestverkochte thrillerserie ter wereld; alleen in Nederland en Vlaanderen zijn er al 1,5 miljoen exemplaren verkocht. Ook werd de serie bekroond met de Edgar Award en de Gold Dagger.

Specificaties

ISBN: 9789021029542
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): Patricia Cornwell
Prijs: 22,99
Aantal pagina's: 368
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 15-12-2021

Specificaties

ISBN: 9789024577071
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): Patricia Cornwell
Vertaler: Yolande Ligterink
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 1656212
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 16-05-2017

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten