Spoorloos

Spoorloos van de veelbekroonde Garry Disher is een zinderende detective waar de Australische hitte van afspat en waarin de onderhuids spanning je naar de keel vliegt. Voor de lezers van Jane Harper.

Paperback:
22,99
E-book:
12,99

Synopsis

Samenvatting

Spoorloos van Garry Disher is de gouden standaard voor het detectivegenre, van een van de grootste Australische crime-auteurs. Voor de lezers van Jane Harper.

Twintig jaar geleden verdween de moeder van Charlie Deravin – vermoedelijk is ze vermoord, maar haar lichaam werd nooit gevonden. Zijn vader was de voor de hand liggende verdachte, al was er geen bewijs. Het gezin, waarin toch al weinig gesproken werd, is uiteengevallen.

Nu is Charlie teruggekeerd naar hun oude strandhuis in het Zuid-Australische kustplaatsje waar zijn moeder verdween en waar iedereen elkaar kent; bij de zedenpolitie is hij tijdelijk geschorst, bij zijn echtgenote hoeft hij helemaal niet meer terug te komen. Twintig jaar lang heeft hij zelf onderzoek gedaan naar zijn moeders verdwijning maar inmiddels heeft hij geen aanknopingspunten meer. Dan worden er op een bouwterrein in de buurt twee skeletten gevonden en wordt Charlie meedogenloos geconfronteerd met het verleden.

Spoorloos van Garry Disher is een zinderende detective waar de Australische hitte van afspat en waarin de onderhuidse spanning even voelbaar is als in De droogte van Jane Harper. Geschreven door een van de wereldwijd meest geprezen en bekroonde meesters van het detectivegenre.

Garry Disher heeft meerdere Ned Kelly Awards op zijn naam. Ook internationaal grossiert hij in prijzen en nominaties, zo won hij onder meer de Britse CWA Dagger Award en de Duitse Krimipreis.

‘Disher is een van de grootste Australische schrijvers.’ – The Sunday Times

‘Disher is een meesterlijke chroniqueur van de politiecultuur.’ – The Times

‘Een complexe, urgente whodunit die stemt tot nadenken.’ – The Guardian

‘Disher is een grootheid die je gelezen móét hebben!’ – Ian Rankin

Specificaties

ISBN: 9789026360855
NUR: 331
Type: Paperback
Auteur(s): Garry Disher
Vertaler: Iris Bol, Marcel Rouwé
Prijs: 22,99
Aantal pagina's: 392
Uitgever: Ambo|Anthos
Verschijningsdatum: 17-08-2022

Specificaties

ISBN: 9789026360862
NUR: 331
Type: E-book
Auteur(s): Garry Disher
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 305
Uitgever: Ambo|Anthos
Verschijningsdatum: 17-08-2022

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten