Sluit alle deuren

Sluit alle deuren is de nieuwste thriller van Riley Sager, bekend van De laatste meisjes en Mijn laatste leugen. Spannend van begin tot eind.

Paperback:
12,99
E-book:
9,99
Sluit alle deuren
Sluit alle deuren

Synopsis

Samenvatting

Sluit alle deuren is de nieuwste thriller van Riley Sager, bekend van De laatste meisjes en Mijn laatste leugen. Spannend van begin tot eind; Stephen King, Karin Slaughter en Lisa Gardner zijn al fan.

In Sluit alle deuren begint Jules Larsen aan een nieuwe baan als housesitter in het exclusieve appartementencomplex Het Bartholomew in Manhattan, New York. Er zijn maar een paar regels: geen bezoek ontvangen, elke avond in het appartement doorbrengen en de andere bewoners niet storen.

Jules staat op straat, dus ze is maar wat blij met dit buitenkansje om haar oude leven achter zich te laten. Ze valt een beetje uit de toon tussen de superrijken, maar trekt op met een andere oppasser, Ingrid. Niets is wat het lijkt, vertelt Ingrid, die met de dag banger lijkt te worden. Jules doet haar angst af als onzin, maar dan verdwijnt Ingrid spoorloos en komt Jules erachter dat zij niet de eerste oppasser is die vermist raakt.

‘Strakke plot.’ – The New York Times

Specificaties

ISBN: 9789026347597
NUR: 305
Type: Paperback
Auteur(s): Riley Sager
Vertaler: Roelof Posthuma
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 408
Uitgever: Ambo|Anthos
Verschijningsdatum: 28-11-2019

Specificaties

ISBN: 9789026347603
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Riley Sager
Vertaler: Roelof Posthuma
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 3217417
Uitgever: Ambo|Anthos
Verschijningsdatum: 03-10-2019

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten