Schone kunsten

Schone handen van Corine Hartman is het eerste deel van de Moordmysteries in de Achterhoek-serie. Inspecteur Nelleke de Winter gaat op onderzoek uit als er een jonge vrouw dood wordt aangetroffen.

E-book:
7,99
Schone kunsten Deel 1

Synopsis

Samenvatting

In Schone kunsten, het eerste deel van de serie Moordmysteries in de Achterhoek van Corine Hartman, heeft inspecteur Nelleke de Winter een veeleisende baan bij de politie in Lichtenvoorde, in de Achterhoek. En naast de zware verantwoordelijkheid die op haar rust als hoofd van een onderzoeksteam naar een met raadselen omgeven moordzaak, heeft ze ook nog eens thuis de handen vol, waar haar partner Jaap en diens drie dochters veel van haar aandacht en energie vragen.

Het prachtige dorp wordt op een mooie zondagmorgen in juni ruw wakker geschud als er een jonge vrouw dood wordt aangetroffen in de plaatselijke kunstgalerie. De bewijzen ontbreken vooralsnog, maar dat Lucienne Vos, een laatstejaars kunstacademiestudente, is vermoord staat voor Nelleke als een paal boven water. Het onderzoek leidt De Winter en haar team onder meer naar een agressieve ex-vriend, een medestudent die hoopt op spoedige doorbraak in de kunstwereld en een gefrustreerde leraar, op wie het slachtoffer verliefd was. Maar ook naar de spoken uit haar eigen verleden, die zij - naast deze gecompliceerde zaak -- met alles wat zij in zich heeft het hoofd zal moeten bieden...

Specificaties

ISBN: 9789026345104
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Corine Hartman
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 298
Uitgever: Ambo|Anthos
Verschijningsdatum: 28-05-2018