Scherp

In Scherp, de tweeëntwintigste thriller uit de Kay Scarpetta-serie van Cornwell, moet Scarpetta alles op alles zetten om de onschuld van haar nicht Lucy te bewijzen.

Paperback:
22,99
E-book:
12,99

Synopsis

Samenvatting

Scherp is het tweeëntwintigste boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze betekende Patricia Cornwells doorbraak als grondlegger van de pathologisch-anatomische thriller. Terwijl patholoog-anatoom Kay Scarpetta op haar verjaardag geniet van een ontspannen ochtend, wordt op vijf minuten van haar huis een leraar doodgeschoten. Niemand heeft ook maar iets gehoord of gezien. Het lijkt alsof er opnieuw een geniale en dodelijke seriemoordenaar aan het werk is. Hij laat geen enkele sporen achter en vanuit de meest onmogelijke afstanden slaagt hij erin zijn slachtoffers om te brengen. Wanneer Scarpetta de moord onderzoekt, ontdekt ze dat de moordenaar haar berichten achterlaat. Bovendien groeit bij Scarpetta het gevoel dat haar dierbaren geheimen voor haar achterhouden. Dat gevoel versterkt wanneer haar zoektocht naar de moordenaar haar tot een schipbreuk voor de kust van Florida brengt, en alles erop wijst dat haar nicht Lucy iets met de moorden te maken heeft… Patricia Cornwells werk over de vrouwelijke patholoog-anatoom Scarpetta is de bestverkochte thrillerserie ter wereld; alleen in Nederland en Vlaanderen zijn er al 1,5 miljoen exemplaren verkocht. Ook werd de serie bekroond met de Edgar Award en de Gold Dagger.

Specificaties

ISBN: 9789021029665
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): Patricia Cornwell
Prijs: 22,99
Aantal pagina's: 384
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 15-12-2021

Specificaties

ISBN: 9789024566990
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): Patricia Cornwell
Vertaler: Yolande Ligterink
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 376
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 22-01-2015

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten