Rood waas

In dit negentiende deel in Patricia Cornwells Kay Scarpetta-serie wordt een dodelijk internationaal complot gelinkt aan de meest beruchte vrouwengevangenis in de Amerikaanse staat Georgia.

Paperback:
24,99

Synopsis

Samenvatting

Rood waas is het negentiende boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie betekende Patricia Cornwells doorbraak als grondlegger van de pathologisch-anatomische thriller. Patholoog-anatoom Kay Scarpetta is op weg naar een beruchte vrouwengevangenis in de Amerikaanse staat Georgia. Ze gaat daar een gedetineerde opzoeken die beweert informatie te hebben over de dood van Jack Fielding, Scarpetta’s collega die een halfjaar geleden vermoord is. Tijdens haar speurtocht stuit ze op een bizarre samenhang tussen de moord op Jack en enkele onverklaarbare sterfgevallen binnen de gevangenis. En dan blijkt er ook nog een verband te zijn tussen deze bizarre sterfgevallen en een uiterst destructief wapen dat op internationale schaal grote schade kan aanrichten. Wanneer Scarpetta het volgende doelwit op de slachtofferlijst wordt, realiseert ze zich dat zij de enige is die het moorden kan stoppen… Patricia Cornwells werk over de vrouwelijke patholoog-anatoom Scarpetta is de bestverkochte thrillerserie ter wereld; alleen in Nederland en Vlaanderen zijn er al 1,5 miljoen exemplaren verkocht. Ook werd de serie bekroond met de Edgar Award en de Gold Dagger.

Specificaties

ISBN: 9789021029634
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): Patricia Cornwell
Prijs: 24,99
Aantal pagina's: 400
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 15-12-2021

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten