Post mortem

Jana Berzelius leidt het onderzoek naar een seriemoordenaar. Maar Jana heeft zo haar eigen problemen: haar aartsvijand Danilo is ontsnapt en dwingt haar haar grenzen -en de wet- te overtreden.

Paperback:
20,99
E-book:
4,99 4,99
Post mortem Deel 3
Post mortem Deel 3

Synopsis

Samenvatting

De Zweedse (thrillerauteur van het jaar) Emelie Schepp brak in Nederland door met ‘Memento’ en ‘Narcotica’. Haar derde boek ‘Post mortem’ heeft wederom Jana Berzelius in de hoofdrol.

Op een vroege ochtend wordt een vrouw zwaargewond en mishandeld aangetroffen in haar appartement in Norrköping. Ambulancebroeder Philip Engström probeert haar leven te redden, maar het gaat mis. Kort daarna wordt een tweede slachtoffer op eenzelfde wijze aangetroffen en Philip begint te vermoeden dat de moorden te maken hebben met een geheim uit zijn verleden.
Officier van justitie Jana Berzelius leidt het onderzoek en zij ziet al snel een patroon dat duidt op een seriemoordenaar. Ze is vastbesloten de dader te berechten.
Maar Jana heeft zo haar eigen problemen: Danilo, de man die ze liever zou vergeten, is ontsnapt en dwingt haar, opnieuw, haar grenzen – en de wet – te overtreden.

‘Met afgewogen, klare zinnen sleurt Schepp de lezer meteen het verhaal in.’ Vrij Nederland

‘Soepele schrijfstijl, sterke plots en goed uitgewerkte karakters.’ ****Thrillerweb.nl

Specificaties

ISBN: 9789026142536
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): Emelie Schepp
Vertaler: Corry van Bree, Corry van Bree
Prijs: 20,99
Aantal pagina's: 336
Uitgever: De Fontein
Verschijningsdatum: 16-05-2017

Specificaties

ISBN: 9789026142543
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): Emelie Schepp
Vertaler: Corry van Bree, Corry van Bree
Prijs: 4,99 4,99
Aantal pagina's: 1311785
Uitgever: De Fontein
Verschijningsdatum: 13-04-2017

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten

Jo Nesbø: auteur van de maand mei 2022

In mei 2022 verschijnt het nieuwe boek van de Noorse thrillerauteur Jo Nesbø: 'Rateiland'. Lees hier meer over de thrillerauteur van de maand mei!

Lees meer
Tip- en Toplijsten