Perfect Match

Perfect Match van Patricia Snel is een beklemmende thriller geschreven over de wereld van het online daten. Wanneer Marits date uitloopt op een drama, wil ze nog maar één ding: wraak.

Paperback:
15,99
Perfect Match

Synopsis

Samenvatting

Patricia Snel, auteur van bestsellers als De expat en Expat exit, heeft met Perfect Match een nieuwe, beklemmende thriller geschreven over de wereld van het online daten.

Marit, negendertig jaar, heeft ze alles wat ze wil. Een fijn appartement midden in de Jordaan, haar eigen yogaschool en geen tekort aan mannelijke aandacht. Alleen zou ze het stiekem ook wel leuk vinden als ze eens een man tegen zou komen die écht de moeite waard is. En heel misschien... een kindje? Vriendin Susan raadt haar de nieuwe datingsite Perfect Match aan en zo komt ze in contact met de charmante Zweed Nils. Is hij haar perfect match? Even lijkt het erop, maar al snel voltrekt zich een drama. Marit wil maar één ding: wraak.

Specificaties

ISBN: 9789026347139
NUR: 305
Type: Paperback
Auteur(s): Patricia Snel, Harold de Croon
Prijs: 15,99
Aantal pagina's: 192
Uitgever: Ambo|Anthos
Verschijningsdatum: 30-04-2019

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten