Open einde

Open einde is het laatste deel van de trilogie Moordmysteries in de Achterhoek van Corine Hartman. Tijdens een onderzoek stuit inspecteur Nelleke de Winter op een oud mysterie.

E-book:
7,99
Open einde Deel 3

Synopsis

Samenvatting

In deel 3 van de van de Moordmysteries in de Achterhoek-serie van Corine Hartman, Open einde, moet inspecteur Nelleke de Winter alle zeilen bijzetten na de dood van Berend Bouwmeester, eigenaar van een restauratiebedrijf in Bredevoort.

De inwoners van het voor toeristen zo gemoedelijke boekenstadje zijn allebehalve toeschietelijk en tijdens het onderzoek stuit Nelleke op een oud mysterie. Een geheim dat alles te maken heeft met een lijk dat lang geleden werd opgevist uit de Slingeplas. Onno Bruggeling, eigenaar van een antiquariaat, is een van de verdachten. Hij lijkt bovendien een grote aversie te hebben tegen Berends vrouw Anne-Wil, omdat zij midden tussen de antiquariaten een winkel in nieuwe boeken begint. Laat Nellekes intuitie haar ditmaal in de steek? Ze vreest het ergste, want ze is afgeleid door de zoektocht naar Suzan. Het lijkt erop dat ze haar dochter na eenentwintig jaar in haar armen kan sluiten, maar de vraag is of de prijs daarvan niet te hoog zal zijn. Onmenselijk hoog...

Specificaties

ISBN: 9789026345128
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Corine Hartman
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 866754
Uitgever: Ambo|Anthos
Verschijningsdatum: 28-05-2018