Onnatuurlijke dood

Wanneer er in dit achtste deel in de Kay Scarpetta-serie tien lijken worden gevonden in Amerika en Engeland, lijkt er één dader te zijn. Maar hoe kan de moordenaar op twee plekken tegelijk zijn?

Paperback:
22,99
E-book:
12,99

Synopsis

Samenvatting

Onnatuurlijke dood is het achtste boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie, bestaande uit meer dan 20 bloedstollende crimethrillers, betekende Patricia Cornwells doorbraak als grondlegger van de pathologisch-anatomische thriller. Negen gruwelijk verminkte lijken zijn er al gevonden: vijf in Ierland en vier in Amerika. Steeds wordt het lichaam gedumpt op een vuilnisbelt en steeds worden de ledematen afgesneden. Wie pleegt deze verschrikkelijke moorden? Wanneer een tiende lijk wordt gevonden, wordt patholoog-anatoom Kay Scarpetta opgeroepen om de zaak te onderzoeken. Alles lijkt erop dat een en dezelfde dader aan het werk is, maar is er echt sprake van dezelfde dader? Kay Scarpetta en rechercheur Pete Marino ontdekken steeds meer bewijsmateriaal dat wijst op een alomvattend complot, waardoor het gehele land in gevaar is… Patricia Cornwells werk over de vrouwelijke patholoog-anatoom Scarpetta is de bestverkochte thrillerserie ter wereld; alleen in Nederland en Vlaanderen zijn er al 1,5 miljoen exemplaren verkocht. Ook werd de serie bekroond met de Edgar Award en de Gold Dagger.

Specificaties

ISBN: 9789021029498
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): Patricia Cornwell
Vertaler: Annette Zeelenberg
Prijs: 22,99
Aantal pagina's: 304
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 15-12-2021

Specificaties

ISBN: 9789024577040
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): Patricia Cornwell
Vertaler: Annette Zeelenberg
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 236
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 31-05-2017

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten