Onderhuids

Het leven van aanklager Bell ELkins dochter staat op het spel wanneer zij op eigen houtje de dader van een schietpartij wil opsporen. Kan Bell haar dochter redden voor het te laat is?

E-book:
9,99
Onderhuids

Synopsis

Samenvatting

`Onderhuids van Julia Keller wordt door Karin Slaughter omschreven als `een must-read thriller .

Acker s Gap, West-Virginia is een stadje zonder vooruitzichten: geen banen, geen hoop, geen toekomst. Toch is dit de plek waar Bell Elkins een baan heeft aangenomen als openbare aanklager. Haar zeventienjarige dochter Carla is het nog steeds niet eens met die beslissing ze mist haar vriendinnen en vader die in Washington, D.C. zijn achtergebleven. De relatie tussen moeder en dochter is dan ook ernstig bekoeld.
Tot op een dag drie oude mannen voor Carla s ogen worden neergeschoten. Een schijnbaar zinloze explosie van geweld, die Acker s Gap verbijsterd achterlaat. Niemand weet wie de schutter is, en de verschillende getuigenverklaringen spreken elkaar tegen. Waren de slachtoffers gewoon op de verkeerde plek? Had het iets te maken met de drugsoorlog die ondergronds broeit? Of waren de drie mannen een doelwit?
Hoewel Carla tegen de politie en haar moeder volhoudt dat ze niet weet wie de schutter is, blijft er een detail door haar hoofd spoken. Impulsief besluit ze zélf de dader te vinden, maar daarmee zet ze onbedoeld haar leven op het spel. Kan Bell haar dochter redden van haar eigen keuzes en de moordenaar vinden voor het te laat is?

Julia Keller is een journalist die voor haar werk een Pulitzer Prize in ontvangst mocht nemen. `Onderhuids is haar debuut.

Specificaties

ISBN: 9789026133961
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Julia Keller
Vertaler: Martin Jansen in de Wal
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 388
Uitgever: De Fontein
Verschijningsdatum: 19-05-2014