Obsessie

In de oer-Hollandse thriller Obsessie van Jet van Vuuren blijft Laura met een schuldenlast achter als haar ware liefde verongelukt. Gaat het haar lukken om hier doorheen te komen?

Paperback:
17,50
E-book:
11,99
Obsessie
Obsessie

Synopsis

Samenvatting

Obsessie van Jet van Vuuren, auteur van onder meer Vluchtweg en Gifspoor, is weer een oer-Hollandse thriller waarin een vrouw de hoofdrol speelt; een vrouw met een bepaalde achtergrond, een tikkeltje verknipt, moordlustig, maar toch herkenbaar.

Na een turbulente jeugd en veel gedoe in de liefde heeft Laura op haar vijftigste eindelijk de ware gevonden in Kees, een avontuurlijke vlieginstructeur die een fijne nieuwe invulling aan haar leven geeft. Tot hij op een dag verongelukt bij een vliegongeval. Laura stort in. Hoe heeft dit kunnen gebeuren? Na zijn dood stapelen de problemen zich op. De liefde van Laura’s leven blijkt niet alleen maar een leuke kerel te zijn geweest, hij heeft haar ook met een schuldenlast achtergelaten.

Noodgedwongen doet ze een beroep op haar oude huisgenoten uit haar studententijd. Ze trekt tijdelijk in bij een van hen in de hoop daar even rust te vinden, maar al snel blijkt dat onverwerkte zaken uit het verleden haar nog dieper de ellende insleuren. Zal het Laura lukken hierdoorheen te komen?

Obsessie van Jet van Vuuren: waar liefde toe kan leiden…

Specificaties

ISBN: 9789026357282
NUR: 305
Type: Paperback
Auteur(s): Jet van Vuuren
Prijs: 17,50
Aantal pagina's: 328
Uitgever: Ambo|Anthos
Verschijningsdatum: 02-08-2022

Specificaties

ISBN: 9789026357299
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Jet van Vuuren
Prijs: 11,99
Uitgever: Ambo|Anthos
Verschijningsdatum: 02-08-2022

Gerelateerde artikelen