Madame le Commissaire en het mysterieuze schilderij

Isabelle Bonnet belandt in dit vierde deel van de Madame le Commissaire-serie in een wirwar van gevaarlijke geheimen.

Paperback:
20,99
E-book:
6,49 6,49

Synopsis

Samenvatting

In het vierde deel van Pierre Martins Madame le Commissaire-serie mag Isabelle Bonnet eindelijk neerstrijken in een klein dorpje in de Provence om van haar welverdiende rust te genieten. Haar vakantie wordt echter bruut verstoord door de niet zo natuurlijke dood van een minister. De minister blijkt een bekende te zijn van een bende kunstvervalsers en gedurende het onderzoek raken Isabelle Bonnet en haar assistent Apollinaire verstrikt in een wirwar van valse taxaties, geheimzinnige kunsthandelaren en een onontdekte ontvoering. Wanneer ze op een schilderij stuiten waarin een geheime roep om hulp verborgen zit, is duidelijk dat Madame le Commissaire haar vakantie dit jaar kan vergeten... ‘Voor de liefhebbers van het genre cosy crime smaakt de Madame le Commissaire-serie naar meer.’ **** vrouwenthrillers.nl

Specificaties

ISBN: 9789021032108
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): Pierre Martin
Prijs: 20,99
Aantal pagina's: 368
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 19-07-2022

Specificaties

ISBN: 9789021032122
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): Pierre Martin
Prijs: 6,49 6,49
Aantal pagina's: 368
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 19-07-2022

Leesfragment

De Route des Serres was smal en vol bochten, een landweg omzoomd door muren en her en der huizen die pal langs de weg stonden. Veel verkeer was er niet, maar toch kon Isabelle niet echt vaart maken, dat was te gevaarlijk.
Eindelijk kwam er een relatief overzichtelijke bocht. Ze remde pas laat en de achterkant van haar wit-blauwe Peugeot van de Police Nationale slipte weg. Geroutineerd stuurde ze tegen en gaf meteen weer gas. De muren en een hek even verderop reflecteerden haar zwaailicht.
Er volgde een lang recht stuk. Aan het einde zag ze een rode Citroën. Daar was hij! Ze had hem bijna.
Isabelle trapte het gaspedaal helemaal in. Ze naderde een vrij ruime bocht, de Citroën verdween even uit haar  gezichtsveld. Opnieuw laat remmen, terugschakelen, tegensturen. Nu zat ze pal achter hem. Ze liet de sirene janken. Besefte hij niet dat het voorbij was? Hij was ofwel traag van begrip of totaal gestoord. Hij gaf niet op, maar stak door het open zijraampje zijn middelvinger naar haar op en gaf opnieuw gas.

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten