Joyland

Een onvergetelijk verhaal over liefde en verlies, over opgroeien en oud worden, en over diegenen voor wie de dood voortijdig komt.

Paperback:
20,99
E-book:
12,99

Synopsis

Samenvatting

In het legendarische Joyland van meesterverteller Stephen King beleeft Devin Jones alom plezier in amusementspark Joyland. Maar de lol moet ooit stoppen…

Devin Jones heeft het prima naar zijn zin in het amusementspark Joyland, waar hij een zomerbaantje heeft en zijn liefdesverdriet probeert te verwerken. Zó naar zijn zin dat hij besluit zijn studie te onderbreken om een tijdje in Joyland te blijven.

Hij raakt in de ban van de verhalen over de jaren geleden vermoorde Linda Gray, wier geest nog altijd in het spookhuis rondwaart. Er gaan geruchten dat er in de buurt meer jonge vrouwen zijn vermoord, op precies dezelfde manier. Als Devin zich ook nog ontfermt over een terminaal ziek jongetje, zullen de komende gebeurtenissen zijn leven voorgoed veranderen.

Joyland is Stephen King op zijn best. Het heeft de emotionele impact van meesterwerken zoals The Green Mile en The Shawshank Redemption en is tegelijk een geweldig mysterie, horrorverhaal en bitterzoet coming-of-age verhaal ineen.

‘King is een meesterverteller.’
vpro gids

Specificaties

ISBN: 9789021027784
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): Stephen King
Prijs: 20,99
Aantal pagina's: 320
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 23-11-2020

Specificaties

ISBN: 9789024565962
NUR: 330
Type: E-book
Auteur(s): Stephen King
Vertaler: Mieke Trouw-Luyckx
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 200
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 24-04-2014

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten