Ik zie jou

Je neemt elke dag dezelfde trein naar je werk, je loopt dezelfde route en haalt bij dezelfde koffietent iets voor onderweg. Maar als je gewoontes kent, kent een ander die wellicht ook... iemand die het niet zo goed met je voor heeft...

Paperback:
10,00
E-book:
12,99
Ik zie jou
Ik zie jou

Synopsis

Samenvatting

Na haar succesdebuut ‘Mea culpa’ (I Let You Go) slaagt Clare Mackintosh er opnieuw in een geweldige thriller te schrijven. ‘Ik zie jou’ (I See You) is een thriller over forenzen, routines en obsessie. Je treinreis, je rit naar je werk wordt nooit meer hetzelfde na het lezen van dit boek!

Wanneer Zoë Walker, tijdens een treinrit naar haar werk, tot haar verbijstering een foto van zichzelf in de krant ziet in de rubriek met seksadvertenties, is ze vastbesloten uit te zoeken hoe die foto daar terecht is gekomen. Ze heeft geen andere aanwijzingen dan de korrelige foto, een website en een telefoonnummer. Haar familieleden wuiven het weg als iemand die misschien veel op haar lijkt. Maar dan verschijnt er een foto van een andere vrouw, een vrouw die net als Zoë elke dag die trein neemt. Wanneer deze vrouw vervolgens gewurgd wordt gevonden, beseft Zoë dat ze gevaar loopt. Maar van wie komt dat gevaar? Iemand die net als zij dagelijks die trein neemt? Iemand die precies weet wat haar routines zijn?

Van ‘Mea culpa’(I Let You Go) werden wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren verkocht en ook ‘Ik zie jou’ (I See You) was na verschijnen direct een hit.

Specificaties

ISBN: 9789026146404
NUR: 305
Type: Paperback
Auteur(s): Clare Mackintosh
Prijs: 10,00
Aantal pagina's: 400
Uitgever: De Fontein Romans & Spanning
Verschijningsdatum: 29-05-2018

Specificaties

ISBN: 9789026137761
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Clare Mackintosh
Vertaler: Kris Eikelenboom
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 355
Uitgever: De Fontein
Verschijningsdatum: 29-05-2017

Gerelateerde artikelen