Iets te verbergen

De briljante 21ste Lynley-thriller over een wereld vol leugens, geheime levens en culturele tradities die onder de radar wordt gehouden.

Paperback:
24,99
E-book:
14,99
  • **** – VN Detective en Thrillergids 2022
  • De 21ste Lynley-thriller van de koningin van de misdaadliteratuur
  • Heerlijk lang genieten van opnieuw een vuistdikke thriller
  • Een van de succesvolste reeksen van de laatste decennia

Synopsis

Samenvatting

Wanneer een detective van de beademing wordt gehaald, onthult de autopsie een gewelddadige dood. Waarnemend hoofdinspecteur Thomas Lynley wordt op de zaak gezet en komt uit bij een speciale taskforce binnen de Nigeriaanse gemeenschap van Noord-Londen waar de vermoorde detective bij betrokken was.
De jacht op de moordenaar opent deuren naar een voor hem onbekende wereld van culturele verenigingen en tradities. Samen met sergeants Barbara Havers en Winston Nkata ontdekt hij een web van leugens en geheime levens van mensen die elkaar gruwelijk verminken en dit koste wat het kost verborgen proberen te houden.

Als altijd weet George de vinger te leggen op de pijnlijke plekken in de hedendaagse maatschappij, terwijl tegelijkertijd de kernelementen van een goede thriller blijven staan als een huis: een goed uitgewerkt verhaal, levensechte personages en een perfecte spanningsboog. En aan het einde sla je het boek met tegenzin dicht. Wie kan dat tegenwoordig nog?

Specificaties

ISBN: 9789400513778
NUR: 305
Type: Paperback
Auteur(s): Elizabeth George
Vertaler: Fanneke Cnossen
Prijs: 24,99
Aantal pagina's: 640
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 01-03-2022

Specificaties

ISBN: 9789044932775
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Elizabeth George
Vertaler: Fanneke Cnossen
Prijs: 14,99
Aantal pagina's: 640
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 01-09-2022

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten