Iedereen liegt

Een perfecte thriller over een gezin in verval

Paperback:
22,99
E-book:
13,99

Synopsis

Samenvatting

Maria Foukara leidt een gelukkig leven met haar zoon, en sinds kort met haar geweldige nieuwe liefde Samir en zijn tienerdochter Yasmin. Als op een koude decembernacht Yasmin ineens spoorloos verdwijnt, denkt de politie in eerste instantie aan zelfmoord. Maria weet niet goed wat ze met de situatie aan moet. Haar stiefdochter was niet makkelijk, maar was dat niet gewoon de puberteit? Hoe kan ze zomaar zijn verdwenen?
Wanneer Samir wordt opgepakt op verdenking van moord op zijn dochter, is Maria totaal van slag. Heeft Samir zijn dochter uit eerwraak vermoord? Getuigen vertellen dat Yasmin slachtoffer zou zijn van lichamelijk misbruik, en langzaam ontstaan twijfels bij Maria of de dood van Yasmins moeder en zus, jaren geleden, werkelijk het gevolg van een auto-ongeluk was.
Is Samir niet de liefhebbende echtgenoot en vader die Maria dacht dat hij was, maar een gewelddadige man die het niet kon verdragen dat zijn dochter verkering met een Zweedse jongen had? Gewelddadig genoeg om een moord te plegen?

Specificaties

ISBN: 9789403182513
NUR: 305
Type: Paperback
Auteur(s): Camilla Grebe
Vertaler: Jasper Popma, Clementine Luijten
Prijs: 22,99
Aantal pagina's: 384
Uitgever: Cargo
Verschijningsdatum: 06-09-2022

Specificaties

ISBN: 9789403191713
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Camilla Grebe
Vertaler: Jasper Popma, Clementine Luijten
Prijs: 13,99
Aantal pagina's: 384
Uitgever: Cargo
Verschijningsdatum: 06-09-2022

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over vermissingen

Houd jij net als ik ook zo van spannende boeken over vermissingen? Hier geef ik je 10 tips voor thrillers over vermiste personen. Lees dus snel verder!

Lees meer
Tip- en Toplijsten

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten