Het uur van de profeet

In Het uur van de profeet van Håkan Östlundh, deel 2 van de Profeettrilogie, wil gedreven agent Elias zijn vaders dood wreken, maar moet tegelijkertijd infiltreren in een gevaarlijk imperium.

Paperback:
22,50
E-book:
10,99

Synopsis

Samenvatting

Het uur van de profeet, deel 2 van de Profeettrilogie, van de Zweedse auteur Håkan Östlundh is een spannende thriller over corruptie, machtsmisbruik en wraak.

Elias – een gedreven agent die zijn vaders dood koste wat kost wil wreken – is net uitvoerig onder het mes geweest bij de plastisch chirurg. Met een compleet nieuw uiterlijk – en met een nieuwe naam: Thom White, codenaam ‘de profeet’ – is hij er klaar voor om het schimmige imperium van Eric Hands te infiltreren. Hij is van plan via diens kinderen dichter bij hem te komen. Een smerig spel in een smerige wereld. De vraag is echter of zijn opdrachtgever dezelfde agenda heeft. Zijn missie wordt steeds gevaarlijker. Is Elias werkelijk bereid om zijn leven te geven voor een nog zeer onzekere uitkomst?

Specificaties

ISBN: 9789026352836
NUR: 305
Type: Paperback
Auteur(s): Håkan Östlundh
Vertaler: Tineke Jorissen-Wedzinga, Tineke Jorissen-Wedzinga, Tineke Jorissen-Wedzinga
Prijs: 22,50
Aantal pagina's: 400
Uitgever: Ambo|Anthos
Verschijningsdatum: 14-06-2021

Specificaties

ISBN: 9789026352843
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Håkan Östlundh
Vertaler: Tineke Jorissen-Wedzinga, Tineke Jorissen-Wedzinga, Tineke Jorissen-Wedzinga
Prijs: 10,99
Aantal pagina's: 350
Uitgever: Ambo|Anthos
Verschijningsdatum: 19-05-2021

Gerelateerde artikelen

Jo Nesbø: auteur van de maand mei 2022

In mei 2022 verschijnt het nieuwe boek van de Noorse thrillerauteur Jo Nesbø: 'Rateiland'. Lees hier meer over de thrillerauteur van de maand mei!

Lees meer
Tip- en Toplijsten

Maand van de Scandinavische Thriller

Januari is de Maand van de Scandinavische Thriller. Wij geven tips voor de beste Scandinavische Thrillers van dit moment. Deze boeken mag je niet missen!

Lees meer
Tip- en Toplijsten