Het Mona Lisa-virus

Een reeks mysterieuze moorden lijkt verband te houden met een complot rondom de creatie van het beroemde schilderij Mona Lisa, meer dan vijfhonderd jaar geleden.

E-book:
9,99
Het Mona Lisa-virus

Synopsis

Samenvatting

‘Het Mona Lisa-virus’ van Tibor Rode is een thriller voor de liefhebbers van Dan Brown. Zijn boeken ‘De Da Vinci Code’, ‘Het Bernini Mysterie’,’ Het Verloren Symbool’, ‘Inferno’en ‘Origin’ zijn volledig in de lijn met deze thriller van Tibor Rode.

In Amerika verdwijnt een aantal deelnemers aan een missverkiezing. Wanneer ze gevonden worden blijken ze operatief verminkt te zijn. In Leipzig wordt het oude raadhuis opgeblazen en in Milaan wordt een muurschildering van Da Vinci vernietigd. Tegelijkertijd zorgt een computervirus er wereldwijd voor dat fotobestanden systematisch worden gewijzigd. Het verband tussen deze gebeurtenissen moet het antwoord zijn op het raadsel waar de Amerikaanse wetenschapper Helen Morgan voor staat. Haar dochter is ontvoerd en het spoor leidt naar Europa. Alles lijkt verband te houden met een complot rondom de creatie van het beroemde schilderij Mona Lisa van Leonardo Da Vinci, meer dan vijfhonderd jaar geleden.

Tibor Rode werkte als advocaat, mediator en docent in Hamburg.

’Feit en fictie worden goed met elkaar verweven, een sterke en overtuigende thriller.’ Ruhr Nachrichten

Specificaties

ISBN: 9789026142055
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): Tibor Rode
Vertaler: Jan Smit
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 309
Uitgever: De Fontein Romans & Spanning
Verschijningsdatum: 08-05-2017