Het Magdalena Mysterie

Paperback:
12,99
E-book:
7,99
Het Magdalena Mysterie Deel 1
Het Magdalena Mysterie Deel 1

Synopsis

Samenvatting

Een dodelijke politieke strijd die eindigt in twee executies. Een driehoeksverhouding die de loop van de geschiedenis zal veranderen. Een religieuze revolutie die de wereld op zijn kop zet. Een verhaal dat al tweeduizend jaar wordt doodgezwegen.

Tweeduizend jaar lang heeft een groot geheim verborgen gelegen in de rotsachtige wildernis van de Franse Pyreneeën: een verzameling perkamentrollen die in de eerste eeuw door Maria Magdalena werden beschreven. De verbijsterende inhoud ervan stelt de gebeurtenissen en figuren uit het Nieuwe Testament in een compleet nieuw daglicht. Maar bovennatuurlijke krachten beschermen de geheime bergplaats en alleen een voor deze taak uitverkoren persoon kan het geheim ontrafelen, iemand op wie al eeuwenlang wordt gewacht. Maureen Paschal, een jonge Amerikaanse journaliste, had alleen nooit gedacht dat zij die persoon zou zijn…

Het Magdalena Mysterie is een adembenemende thriller die de levens van veel van de meest illustere personen in de geschiedenis met elkaar verbindt. Van kunstenaars als Sandro Botticelli en Jean Cocteau, tot Europa’s heersers als de de Medici’s en de Borgia’s. Van religieuze iconen als Franciscus van Assisi en Jeanne d’Arc, tot grote wetenschappers als Leonardo da Vinci en Sir Isaac Newton. En van legendarische helden als koning Arthur en zijn ridders van de ronde tafel, tot Jezus Christus, Maria Magdalena en Johannes de Doper.

Specificaties

ISBN: 9789022994887
NUR: 305
Type: Paperback
Auteur(s): Kathleen McGowan
Vertaler: Erica Feberwee
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 432
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 01-07-2009

Specificaties

ISBN: 9789044964028
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Kathleen McGowan
Vertaler: Erica Feberwee
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 412
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 24-08-2009

Gerelateerde artikelen