Het eindstation

In dit elfde boek in de Kay Scarpetta-serie van Patricia Cornwell staat Kay Scarpetta’s waardigheid en onschuld op het spel. Zal ze de waarheid op tijd kunnen onthullen?

Paperback:
24,99
E-book:
12,99

Synopsis

Samenvatting

Het eindstation is het elfde boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie betekende Patricia Cornwells doorbraak als grondlegger van de pathologisch-anatomische thriller. Kay Scarpetta is kapot van de brute aanslag op haar leven. Ze moet haar huis verlaten, opdat het onderzoeksteam de aanval kan onderzoeken. Kay zoekt steun en onderdak bij een vriendin, Anna Zenner. Maar ook hier komt ze niet tot rust. Als ze ontdekt dat Anna gedagvaardigd is om te verschijnen voor de jury in verband met het moordonderzoek naar Kay, beseft ze dat dit niet de goede schuilplaats voor haar is. En dan wordt het wapen waarmee commissaris Diane Bray is vermoord aangetroffen in Scarpetta’s huis, en stapelen de bewijzen tegen Kay zich op. Er rest Kay niets anders dan een beroep te doen op Het Eindstation, een organisatie waarbij haar nicht Lucy betrokken is… Patricia Cornwells werk over de vrouwelijke patholoog-anatoom Scarpetta is de bestverkochte thrillerserie ter wereld; alleen in Nederland en Vlaanderen zijn er al 1,5 miljoen exemplaren verkocht. Ook werd de serie bekroond met de Edgar Award en de Gold Dagger.

Specificaties

ISBN: 9789021029528
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): Patricia Cornwell
Prijs: 24,99
Aantal pagina's: 464
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 15-12-2021

Specificaties

ISBN: 9789024572366
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): Patricia Cornwell
Vertaler: Marcella Houweling
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 467
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 12-11-2015

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten