Gezworen vrienden

Vier scoutingvrienden beloven elkaar eeuwige trouw. Dan gebeurt er tijdens een zomerkamp een gruwelijk ongeluk. 25 jaar later haalt het verleden hen in en moeten ze de consequenties onder ogen zien

E-book:
9,99
Gezworen vrienden

Synopsis

Samenvatting

'Gezworen vrienden' van Edward Hendriks speelt zich af binnen de scoutingwereld.

1988. Vier scoutingvrienden beloven elkaar hun eeuwige trouw met hun bloed. Als een van hen in de problemen komt, zullen de anderen voor hem zijn. Dan gebeurt er tijdens een zomerkamp een gruwelijk ongeluk.

2013. Eén van de vrienden, Sander Thijssen, heeft een goede baan als chief financial officer van een kleine bank op overnamepad. Als hij op het punt staat de belangrijkste zakelijke beslissing van zijn leven te nemen, krijgt hij een verontrustend telefoontje. Hij ziet zich genoodzaakt de confrontatie met het verleden aan te gaan. Staan zijn vrienden van toen nog steeds voor hem klaar? Was het ongeluk van 25 jaar terug wel een ongeluk? En hoe ver gaat Sander om zijn carrière, zijn gezin en zijn eigen leven te redden?

’Gezworen vrienden’ is een thriller die zich grotendeels afspeelt in de Veluwse bossen. Iedereen die ooit bij de scouting heeft gezeten en iedereen die heeft genoten van ‘Tour of Duty’ zal zich kunnen herkennen in dit boek. Al was het maar om de onvergetelijke muziek van The Rolling Stones, The Birds en The Animals.

Edward Hendriks (Velp 1975) heeft bijna 25 jaar bij Scouting gezeten. In de tijd dat ‘Tour of Duty’ werd uitgezonden werden er tenminste tijdens één zomerkamp boobytraps gemaakt. Eén van de leiders trapte in zo’n valkuil. Gelukkig zonder de dramatische gevolgen zoals die in ‘Gezworen vrienden’. Edward werkt nu als freelance copywriter. ‘Bloedgeld’(2012) was zijn debuut.Hendriks publiceerde in 2019 de wraakthriller 'Het meisje van toen' als e-book.

Specificaties

ISBN: 9789026136047
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Edward Hendriks
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 266
Uitgever: De Fontein
Verschijningsdatum: 07-04-2014

Gerelateerde artikelen