Gewetenloos

Scarpetta moet in dit drieëntwintigste boek in Patricia Cornwells Kay Scarpetta-serie een enorm gecompliceerd complot ontrafelen om haar nicht Lucy te beschermen.

Paperback:
24,99
E-book:
12,99

Synopsis

Samenvatting

Gewetenloos is het drieëntwintigste boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie betekende Patricia Cornwells doorbraak als grondlegger van de pathologisch-anatomische thriller. Wanneer Kay Scarpetta een vreemde dood onderzoekt in een historisch gebouw in Cambridge, ontvangt ze een bericht van een anonieme afzender. Het bericht bevat een link naar een video, die onmiddellijk begint af te spelen wanneer het bericht wordt geopend. Het filmpje is een bewakingsvideo van Lucy, van meer dan twintig jaar geleden. Een verontrustend gevoel bekruipt Scarpetta. Wanneer Kay de zaak dieper onderzoekt en er filmpjes blijven opduiken, ontdekt de patholoog-anatoom beangstigende feiten over haar nicht Lucy. Het onderzoek en de filmpjes raken Scarpetta heel diep, waardoor ze helemaal in de war raakt. Zal ze zich op tijd kunnen herpakken en zal ze erin slagen de integriteit van Lucy en haar eigen waardigheid te redden? Patricia Cornwells werk over de vrouwelijke patholoog-anatoom Scarpetta is de bestverkochte thrillerserie ter wereld; alleen in Nederland en Vlaanderen zijn er al 1,5 miljoen exemplaren verkocht. Ook werd de serie bekroond met de Edgar Award en de Gold Dagger.

Specificaties

ISBN: 9789021029672
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): Patricia Cornwell
Prijs: 24,99
Aantal pagina's: 416
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 15-12-2021

Specificaties

ISBN: 9789024567010
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): Patricia Cornwell
Vertaler: Yolande Ligterink
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 398
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 26-01-2016

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten